De ondergrondse parking 't Zand in Brugge.
Volledig scherm
De ondergrondse parking 't Zand in Brugge. © Benny Proot

Gratis parkeren onder ‘t Zand vanaf 1 januari weer één in plaats van twee uur

BruggeDe stad Brugge heeft, in samenwerking met parkeerbeheerder Interparking, beslist om vanaf 1 januari 2021 de ‘Shop & Go’-formule in parking Centrum ’t Zand opnieuw in zijn originele vorm aan te bieden, namelijk 1 uur gratis parkeren.

 1. Olsa Brakel laadt zich al twee maanden op voor één match: “Stiekem droom je toch van stunt tegen Club Brugge”

  Olsa Brakel laadt zich al twee maanden op voor één match: “Stiekem droom je toch van stunt tegen Club Brugge”

  De kans de competities in het amateurvoetbal nog hervat worden, is zo goed als onbestaande. Dat liet Marc Van Craen, voorzitter van Voetbal Vlaanderen, afgelopen zondag optekenen in De Zevende Dag. Dat zou betekenen dat Olsa Brakel zich ondertussen al twee maanden intensief aan het voorbereiden is voor mogelijk één match, de bekeraffiche op woensdag 3 februari tegen Club Brugge. Daar bovenop zag Olsa de enige geplande voorbereidingswedstrijd afgelopen zaterdagavond stopgezet worden wegens de plotse sneeuwval.
 2. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo