Na een aanvaring door het schip Poseidon in september is de Krakelebrug onderbroken voor het autoverkeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een aanvaring door het schip Poseidon in september is de Krakelebrug onderbroken voor het autoverkeer. © Benny Proot

Goed nieuws voor verkeer in Brugge: Vlaanderen legt al één miljoen euro opzij voor nieuwe Krakelebrug

BruggeEen oplossing voor de defecte Krakelebrug over het kanaal Gent-Oostende in Brugge kan er sneller dan gepland komen. Vlaanderen legt één miljoen euro opzij om de brug, die werd aangevaren en sindsdien niet meer werkt, te vervangen. “Dit is cruciaal voor de mobiliteit in Brugge", stelt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters.

 1. Beernem maakt zich op voor doortocht Ronde van Vlaanderen als ‘Dorp van de Ronde’: “Het leeft echt onder de inwoners”
  PREMIUM

  Beernem maakt zich op voor doortocht Ronde van Vlaanderen als ‘Dorp van de Ronde’: “Het leeft echt onder de inwoners”

  En of ze van de doortocht van Vlaanderens Mooiste een hoogdag willen maken in Beernem - officieel Dorp van de Ronde in 2023. Een gedroomde passage over Oedelemberg ontbreekt, maar dat maakt de vreugde niet minder groot. Want náást het parcours moet het zondag één groot dorpsfeest worden. En daar hoort de officiële start van de Ronde van Vlaanderen bij. Al is er meer, véél meer. Een overzicht van alle activiteiten in Beernem en omstreken, met het kloppend hart op de Oedelemse Markt.
  Brugge
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.