Burgemeester Joachim Coens en Damme gaan deze winter opnieuw in zee met Frederiek Van Pamel.
Volledig scherm
Burgemeester Joachim Coens en Damme gaan deze winter opnieuw in zee met Frederiek Van Pamel. © Benny Proot

Frederiek Van Pamel fleurt opnieuw Wintersfeer in Damme op: “De locatie spreekt me aan”

Damme/BruggeDamme steekt tijdens de kerstvakantie opnieuw in een winters sfeertje. Voor de vierde keer op rij doet het stadsbestuur daarvoor een beroep op de Brugse bloemendecorateur Frederiek Van Pamel. Hij keert na de coronapauze vorig jaar terug om de voormalige zorgsite op te fleuren. Tijdens de vorige editie mocht Wintersfeer in Damme 11.000 bezoekers verwelkomen. 

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.