Ongeval Isabellalaan Zeebrugge
Volledig scherm
Ongeval Isabellalaan Zeebrugge © Jan Van Maele

Fietser (57) overleden bij ongeval met vrachtwagen in Zeebrugge

Zeebrugge/Knokke-HeistEen 57-jarige man uit Knokke-Heist is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een ongeval met zijn fiets. De vijftiger werd aangereden door de vrachtwagen en overleed ter plaatse. 

 1. Wil je een uniek juweel gemaakt voor de eeuwigheid? Ga dan zeker langs bij Baskania in Knokke

  Wil je een uniek juweel gemaakt voor de eeuwigheid? Ga dan zeker langs bij Baskania in Knokke

  “Baskania is niet zo maar een producent van juwelen. Wij maken geen series maar enkel unieke stukken. Van onze juwelen vind je er geen twee. Creatief leggen we onszelf ook geen grenzen op, behalve dat we met de meest kwalitatieve producten werken. Onze juwelen zijn kunstwerkjes, niet onderhevig aan trends en grillen.” Aan het woord is Phillippe van Kerkhoven, eigenaar maar vooral de creatieve geest achter het juwelenmerk Baskania.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 1. Brugse ondernemers organiseren Interior Mashup shopweekend: “Mensen kennis laten maken met het assortiment”
  Brugge

  Brugse onderne­mers organise­ren Interior Mashup shopweek­end: “Mensen kennis laten maken met het assorti­ment”

  Gastenverblijf B.room Brugge langs de Steenkaai is dit weekend het decor voor een Interior Mashup shopweekend. Ondernemers Matthijs en Kelly van decoratiewinkel ‘Husgevoelinterior’ stellen er een deel van hun exclusieve collectie tentoon samen Sarah, die met ‘Soak’ handgemaakte geurkaarsen verkoopt. Bezoekers ontdekken er ook een greep uit de werken van de Brugse kunstenaar Wietse.