Tearoom Mdue in Middelkerke.
Volledig scherm
PREMIUM
Tearoom Mdue in Middelkerke. © Tearoom Mdue

Even opwarmen tijdens de eindejaarsinkopen? Dat kan in deze 6 koffiebars of theehuisjes in Brugge en aan de kust

Brugge/KustStraks lopen de winkelstraten weer vol met mensen die nog op zoek zijn naar een leuk eindejaarscadeau. Dan is het altijd fijn om even uit te kunnen blazen met een warme tas koffie of thee. Wij lijsten voor jou zes koffiebars of theehuisjes op waar je de warmte kan opzoeken in Brugge en aan de kust.

 1. Ruud Vormer weet vandaag of hij morgen weer mag spelen met Zulte Waregem: "Onze behoudskansen? Moeilijk, maar niet onmogelijk"
  PREMIUM

  Ruud Vormer weet vandaag of hij morgen weer mag spelen met Zulte Waregem: "Onze behoudskan­sen? Moeilijk, maar niet onmogelijk"

  “Hoe hoog ik onze behoudskansen inschat? Nou, het wordt heel moeilijk...” Ruud Vormer zegt wat veel voetbalstemmen over Zulte Waregem denken. Op een zucht van zijn 35ste verjaardag mag het niet verbazen dat de Nederlander heeft geleerd realistisch over de dingen te denken, zeker na zijn wedervaren van de voorbije jaren. Icoon van Club Brugge, maar toch niet door de grote poort kunnen vertrekken bij blauw-zwart: het wringt nog altijd een beetje. Zijn intrede bij Zulte Waregem deed vermoeden dat het behoud van Essevee verzekeren slechts een kwestie van tijd zou zijn, maar een sleutelbeenbreuk vergalde het sprookje dat hij aan de Gaverbeek leek te gaan schrijven. Morgen, vrijdag, staat Vormer mogelijk weer op het terrein om alsnog een mirakel te helpen realiseren. In afwachting van het groen licht van zijn behandelende arts: een lange babbel over de zes moeilijke weken die achter hem liggen en de vier beslissende die er aan komen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.