De Citroën raakte heel zwaar beschadigd. Toch raakte de bestuurder zonder levensgevaarlijke verwondingen uit het wrak.
Volledig scherm
De Citroën raakte heel zwaar beschadigd. Toch raakte de bestuurder zonder levensgevaarlijke verwondingen uit het wrak. © Jan Van Maele

Enorme schade en twee gewonden na spectaculair ongeval in Brugge

BruggeOp de Koning Albert I-laan in Sint-Michiels (Brugge) gebeurde woensdag rond 17 uur een zwaar, spectaculair ongeval. Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De materiële schade is erg groot. De baan tussen de E40-afrit Loppem en de rotonde aan de Kinepolis is allicht nog een tijd lang afgesloten in beide richtingen.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).