Het Sounds Delicious-foodtruckfestival wordt georganiseerd door Wesley en Jeffrey Vantorre.
Volledig scherm
Het Sounds Delicious-foodtruckfestival wordt georganiseerd door Wesley en Jeffrey Vantorre. © Benny Proot

Enige foodtruckfestival in Brugge start vrijdag: “We mikken op 1.000 gelukkige mensen per dag”

BruggeOp het Gandhiplein in Brugge vindt van vrijdag tot en met zondag het foodtruckfestival Sounds Delicious plaats. Zeven trucks, een kinderdorp met kermis en muzikale optredens moeten dagelijks zo'n 1.000 mensen naar de wijk Sint-Jozef lokken.

 1. Kinderboerderij De Zeven Torentjes bestaat 50 jaar en dat laat stad Brugge niet zomaar passeren: “Wellicht kwam élke Bruggeling hier voorbije halve eeuw langs”
  PREMIUM
  Brugge

  Kinderboer­de­rij De Zeven Torentjes bestaat 50 jaar en dat laat stad Brugge niet zomaar passeren: “Wellicht kwam élke Bruggeling hier voorbije halve eeuw langs”

  Kinderboerderij de Zeven Torentjes bestaat 50 jaar en de stad Brugge laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens het grote Jubileumfeest op 23 oktober kunnen jong en oud meevieren tijdens tal van activiteiten. “De kinderboerderij wekt heel wat nostalgie op bij iedereen die er ooit is geweest”, beseft schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open Vld). Ook Johan Dombrecht (68), die er 25 jaar lang boer was, ziet dat de Kinderboerderij een succes was, is en blijft.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.