De Heilige Bloedprocessie te Brugge: de Hosana groep krijgt een nieuwe outfit
Volledig scherm
De Heilige Bloedprocessie te Brugge: de Hosana groep krijgt een nieuwe outfit © Benny Proot

En óf de Bruggeling zin heeft in de Heilig Bloedprocessie! Tickets voor zitplaatsen uitverkocht “en we moeten zelfs figuranten weigeren”

BruggeHet gaat plots hard voor de Heilig Bloedprocessie, op donderdag 26 mei in Brugge. Alle tickets voor zitplaatsen zijn al de deur uit en ook het nodige aantal figuranten is bereikt. “Logisch, het is drie jaar geleden dat er nog eens processie was. Dat is nooit eerder gebeurd”, zegt William De Groote van de organiserende Confrérie. “Al verliepen de voorbereidingen moeizamer dan anders.”

  1. Senna Miangue definitief van Cagliari naar Cercle Brugge tot 2025: “Zoveel vertrouwen voelen, dat is echt zalig”
    voetbal jupiler pro league

    Senna Miangue definitief van Cagliari naar Cercle Brugge tot 2025: “Zoveel vertrouwen voelen, dat is echt zalig”

    Hij kon bij Cercle Brugge de trainingen meteen hervatten omdat zijn huurcontract bij Cagliari nog tot eind deze maand liep, maar een verlengd verblijf van Senna Miangue bij Cercle Brugge zat er aan te komen en werd gisteren geofficialiseerd. De 25-jarige linkerverdediger wordt door groen-zwart definitief overgenomen van de Sardijnse club. Hij tekende een contract tot 2025. “Dit motiveert me om komend seizoen nóg beter te presteren”, maakt de Congolese Antwerpenaar zich sterk.