Brugge SASK laptops voor eerstejaars
Volledig scherm
Brugge SASK laptops voor eerstejaars © Benny Proot

Elke leerling een laptop vanaf eerste middelbaar

Het Sint-Andreaslyceum in Brugge geeft elke leerling vanaf het eerste middelbaar een laptop. Zo wil de school de nieuwe eindtermen in de eerste graad van het middelbaar onderwijs makkelijker bereiken. Die bepalen dat kinderen digitale vaardigheden moeten aanleren. “De 485 euro kunnen ouders gespreid betalen”, zegt directeur Chris Bouton.

1 reactie

 • yves dekeersschieter

  3 jaar geleden
  Dit kan alleen maar toegejuicht worden
 1. Wil je een uniek juweel gemaakt voor de eeuwigheid? Ga dan zeker langs bij Baskania in Knokke

  Wil je een uniek juweel gemaakt voor de eeuwigheid? Ga dan zeker langs bij Baskania in Knokke

  “Baskania is niet zo maar een producent van juwelen. Wij maken geen series maar enkel unieke stukken. Van onze juwelen vind je er geen twee. Creatief leggen we onszelf ook geen grenzen op, behalve dat we met de meest kwalitatieve producten werken. Onze juwelen zijn kunstwerkjes, niet onderhevig aan trends en grillen.” Aan het woord is Phillippe van Kerkhoven, eigenaar maar vooral de creatieve geest achter het juwelenmerk Baskania.
 2. RESTOTIP. WASBAR in Brugge: “Tegenvallende start, maar de Curry Kentucky kon gelukkig wél bekoren”
  PREMIUM
  Brugge

  RESTOTIP. WASBAR in Brugge: “Tegenval­len­de start, maar de Curry Kentucky kon gelukkig wél bekoren”

  De bekende zangeres Emma Bale (22) introduceerde haar eigen favoriete recepten in de vers geopende vestiging van WASBAR in een iconisch pand op de Markt van Brugge. Gerechten als vegan açaï bowls, cinnamon rolls, crispy bacon pancakes, burrata dip... dragen een duidelijke Emma Bale-signatuur, al staan uiteraard ook de klassieke bagels op de kaart. Je zou bijna vergeten dat je ook in Brugge écht je was kan doen in de zaak.
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.