Brugge SASK laptops voor eerstejaars
Volledig scherm
Brugge SASK laptops voor eerstejaars © Benny Proot

Elke leerling een laptop vanaf eerste middelbaar

Het Sint-Andreaslyceum in Brugge geeft elke leerling vanaf het eerste middelbaar een laptop. Zo wil de school de nieuwe eindtermen in de eerste graad van het middelbaar onderwijs makkelijker bereiken. Die bepalen dat kinderen digitale vaardigheden moeten aanleren. “De 485 euro kunnen ouders gespreid betalen”, zegt directeur Chris Bouton.

1 reactie

 • yves dekeersschieter

  3 jaar geleden
  Dit kan alleen maar toegejuicht worden
 1. “Wie ticket kocht voor The Beast, heeft zijn geld 4 maanden later nog steeds niet terug”: gedupeerde Lorenzo springt in de bres voor tickethouders
  PREMIUM
  Brugge

  “Wie ticket kocht voor The Beast, heeft zijn geld 4 maanden later nog steeds niet terug”: gedupeerde Lorenzo springt in de bres voor tickethou­ders

  Het ziet ernaar uit dat alle tickethouders van een kaartje voor de grootste obstakelrun ter wereld nog altijd hun geld niet hebben teruggezien. Het evenement ‘The Beaste zou normaal op 17 april op ‘t Zand in Brugge neerstrijken, maar een week voordien werd alles afgeblazen. Tickethouder Lorenzo D’Andrea bewoog al hemel en aarde, maar zag nog geen centen terug. “Het gaat me niet om het geld, maar om het principe", zegt hij.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.