De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Elf Roemenen riskeren tot 4 jaar cel voor diefstal van 37 roetfilters

Brugge/Torhout/Tielt/Lochristi/ZeleElf Roemenen riskeren in de Brugse rechtbank celstraffen tot 4 jaar voor een reeks bizarre diefstallen. De bende maakte onder meer in Brugge, Torhout en Tielt liefst 37 roetfilters buit.

  1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
    Brugge

    UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

    Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.