Eerste procesdag rond dodelijke steekpartij op Brugse Markt afgelopen - Voortvluchtige dader wil Tsjetsjenië niet verlaten “zolang internationaal aanhoudingsmandaat loopt”

In het Brugse assisenhof zit de eerste procesdag rond de dodelijke steekpartij van 4,5 jaar geleden op de Brugse Markt er op. Steven Van Geel (26) en Suleyman Betelguiriev (25) staan terecht voor de dood van Mikey Peeters (19). De jongeman werd in de nacht van 29 op 30 mei 2014 om het leven gebracht met zes messteken. 

62 reacties

 • hans vanden bussche

  2 jaar geleden
  Steven Vangeel toont geen enkele spijt. Blijkbaar konden noch zijn advocaat, noch zijn psychiater, noch zijn familie hem in 3 jaar tijd niet op andere ideeen brengen. Blijkbaar heeft de wodka zijn hersenen totaal vernietigd. Dit wordt levenslang. Een intriest verhaal voor alle betrokkenen, want de vermoorde jongeman komt nooit meer terug...
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Waarom worden die ouders niet opgepakt wegens belemmering van de rechtsgang? Staat dat crapuul boven de wet?
 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  Mensen vermoorden dat is toegelaten daar is geen enkele straf meer voor hoe meer hoe liever, de rechters en de advocaten verdienen er goed aan en de daders die worden toch nooit gestraft en de slachtoffers wel die zijn altijd de schuldige en betalen van schade, daar zie je nooit een Euro van.
 • Frans Vercaemer

  2 jaar geleden
  En die vader? Kan dit zomaar dat hij die pipo helpt vluchten? Hij zou gerust ook een tijdje mogen gaan nadenken tussen vier muren.
 • pierre dauwe

  2 jaar geleden
  Puur krapuul, gij had het mes mee dat een moordwapen is geworden door uw kompaan! Gij hebt het mes tevoorschijn getoverd! Zit gij voor uw medekrapuulkompaan nog maar wat langer in de bak walgelijke sukkel! 2 gefrustreerde dronkaards die meer dan waarschijnlijk naar dat meisje hebben geroepen. Het slachtoffer heeft haar eer verdedigd en het met zijn leven moeten bekopen!
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op