De projectoproep leverde vooral veel aanvragen op in West-Vlaanderen
Volledig scherm
De projectoproep leverde vooral veel aanvragen op in West-Vlaanderen © BELGA

Eén op drie aangevraagde elektrische laadpunten komt uit West-Vlaanderen en dat is dubbel zoveel als de nummer twee

West-VlaanderenDe oproep van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) voor meer (semi)-publieke laadinfrastructuur voor elektrische wagens heeft vooral in West-Vlaanderen gehoor gekregen. Als alle aangevraagde laadequivalenten ook effectief geïnstalleerd worden bevinden 3.389 van de in totaal 9.682 equivalenten zich in die provincie. 

  1. Spider-Man en Charmander op je mondmasker, en zo zie je tóch blije gezichtjes in basisschool Mozaïek in Brugge: “Het is niet zo erg om er eentje op te zetten”
    Brugge

    Spi­der-Man en Charmander op je mondmasker, en zo zie je tóch blije gezichtjes in basis­school Mozaïek in Brugge: “Het is niet zo erg om er eentje op te zetten”

    Geen protesterende ouders aan de schoolpoort in Brugge, waar sinds maandag ook kinderen vanaf 6 jaar een mondmasker moeten dragen in de klas. In basisschool Mozaïek in Sint-Kruis zagen we de meest kleurrijke exemplaren, ook met opdrukken van helden als Spider-Man en Pokémon-figuurtje Charmander. “Verscheidene klassen moesten de voorbije weken in quarantaine. We zijn nu gewoon blij dat we de kinderen mogen verwelkomen”, zegt directeur Sophie Busschaert.