Lotinghe in Brugge
Volledig scherm
Lotinghe in Brugge © Benny

Drie keer prijs! Brugge viert 580ste loterijverjaardag met ‘lotinghe’ alsof het 1441 is

BruggeOnder het Belfort op de Markt in Brugge is zaterdag als vanouds nog eens een 'lotinghe’ georganiseerd, alsof het 1441 was. Toen ontstond de moderne loterij op die plek en die 580ste verjaardag moest gevierd worden.

  1. Werken aan kleurrijk Community House in Knokke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Werken aan kleurrijk Community House in Knok­ke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”

    In Knokke-Heist is gestart met de voorbereidende werken van het Community House op het Maes- en Boereboomplein. Een uniek project, zegt het gemeentebestuur. En wie naar de plannen kijkt, weet dat het niet gelogen is. “Een mix van betaalbare toparchitectuur, aantrekkelijk openbaar domein en interessante appartementen met een unieke identiteit zullen dit project uniek maken aan de Belgische kust”, zegt Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij projectontwikkelaar CAAAP. Wij werpen een blik op de toekomstige eyecatcher van Heist.