Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen waren er tal van debatten in Brugge.
Volledig scherm
Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen waren er tal van debatten in Brugge. © Benny Proot

Drie Brugse scholen organiseren kopstukkendebat: meer dan 300 leerlingen verwacht

Drie Brugse scholen, het Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartinstituut, de Abdijschool van Zevenkerken en het Sint-Andreaslyceum Sint-Kruis, slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een politiek debat op woensdag 13 februari om 19 uur in hogeschool Vives in de Xaverianenstraat.

0 reacties

 1. Verwarde vandaal (25) richt heel wat schade aan rond Jan Breydelstadion: “Zelfs toen conciërge hem betrapte, bleef hij doorgaan”
  Brugge

  Verwarde vandaal (25) richt heel wat schade aan rond Jan Breydelsta­di­on: “Zelfs toen conciërge hem betrapte, bleef hij doorgaan”

  Een 25-jarige Bruggeling heeft dinsdagnacht lelijk huisgehouden op de site van het Jan Breydelstadion. De twintiger richtte een ravage aan en liet zich zelfs niet afschrikken toen de conciërge van Cercle Brugge hem betrapte. Zowel aan groen-zwarte als aan blauw-zwarte zijde bracht hij vernielingen aan. De politie kon hem uiteindelijk klissen, al bleek een verhoor niet meteen mogelijk. “We betreuren dit enorm”, klinkt het bij beide Brugse ploegen.
 2. Zelfs de NH90-helikopter kwam afscheid nemen: indrukwekkend militair afscheid van overleden brandweerman Johnny (53)
  PREMIUM
  Diksmuide

  Zelfs de NH90-helikopter kwam afscheid nemen: indrukwek­kend militair afscheid van overleden brandweer­man Johnny (53)

  Vrienden, familie en collega’s hebben zaterdagmorgen afscheid genomen van de Diksmuidse brandweerman Johnny Beernaert (53). Johnny overleed twee weken geleden bij een tragisch bootongeval in New York. Zijn uitvaart werd er één met militaire eer, aangezien de vijftiger ook actief was bij Defensie. Het leverde indrukwekkende taferelen op, waarbij de vele aanwezigen ook meermaals een traantje wegpinkten. “Ik weet niet hoe ik verder moet zonder jou”, schreef Johnny’s vrouw onder meer in een brief.