Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Douane vat vluchtende chauffeur met bijna 2 miljoen namaaksigaretten in koffer: “Reed andere voertuigen aan tijdens vlucht”

BruggeDe douane betrapte maandagavond een man met 1.920.000 sigaretten van het merk Richmond in zijn wagen. Hij probeerde nog weg te vluchten en reed daarbij enkele douanevoertuigen en een andere wagen aan. Na een achtervolging werd hij uiteindelijk gevat.

  1. Carole (63) ondersteunt zoon Matthieu Bonne (29) tijdens wereldrecordpoging: “Hem zien beuken tegen de wind, dat is pijnlijk om te zien”
    PREMIUM

    Carole (63) onder­steunt zoon Matthieu Bonne (29) tijdens wereldre­cord­po­ging: “Hem zien beuken tegen de wind, dat is pijnlijk om te zien”

    Matthieu Bonne is bezig aan zijn vierde dag van zijn zeven dagen durende uitdaging om zoveel mogelijk kilometers bijeen te fietsen. In zijn kielzog volgt ook mama Carole Nierynck (63). Ze staat met plezier aan de zijde van haar zoon om hem te ondersteunen in een nieuwe sportieve uitputtingsslag, maar is ook — zoals dat bij mama’s wel eens gebeurd — bezorgd. “Ik zie dat hij soms gefrustreerd is door het slechte weer, maar ik geloof in hem.”
    Brugge