Dino Hotic (m.), naast een andere nieuwkomer, Christie-Davies, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Cercle, waar onder meer trainer Storck het woord nam.
Volledig scherm
PREMIUM
Dino Hotic (m.), naast een andere nieuwkomer, Christie-Davies, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Cercle, waar onder meer trainer Storck het woord nam. © Photo News

Dino Hotic (Cercle) niet bang van degradatievoetbal: “Eerder een uitdaging dan een risico”

Een nieuwe voorzitter, nieuwe stadionplannen en een pak nieuwe spelers: Cercle Brugge begint met enthousiasme en vertrouwen aan de achtervolging op KV Oostende en Waasland-Beveren om zich te handhaven in de hoogste afdeling. Vooral van Dino Hotic wordt daarbij veel verwacht. “Ik ga doen wat ik kan om het team te helpen”, belooft de groen-zwarte ‘man van 1 miljoen’.

  1. Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook hotel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investering is altijd een risico, zeker in deze tijden”
    PREMIUM
    Brugge

    Horecaon­der­ne­mer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook ho­tel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investe­ring is altijd een risico, zeker in deze tijden”

    Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) heeft met hotel-restaurant Pergola Kaffee een nieuwe horecazaak aan zijn toeristisch imperium in Brugge toegevoegd. De knappe zaak langs de Brugse reien telt acht kamers. Van Den Bossche wil binnenkort ook het restaurant weer gaan uitbaten. “Corona was een wake up-call voor Brugge: wij hoeven geen toeristen te weren of selecteren”, meent hij.