Dino Hotic (m.), naast een andere nieuwkomer, Christie-Davies, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Cercle, waar onder meer trainer Storck het woord nam.
Volledig scherm
PREMIUM
Dino Hotic (m.), naast een andere nieuwkomer, Christie-Davies, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Cercle, waar onder meer trainer Storck het woord nam. © Photo News

Dino Hotic (Cercle) niet bang van degradatievoetbal: “Eerder een uitdaging dan een risico”

Een nieuwe voorzitter, nieuwe stadionplannen en een pak nieuwe spelers: Cercle Brugge begint met enthousiasme en vertrouwen aan de achtervolging op KV Oostende en Waasland-Beveren om zich te handhaven in de hoogste afdeling. Vooral van Dino Hotic wordt daarbij veel verwacht. “Ik ga doen wat ik kan om het team te helpen”, belooft de groen-zwarte ‘man van 1 miljoen’.

  1. Oud slotklooster Karmelietessen wordt woonproject met gigantische tuin: “Hét voorbeeld van wat we met ons religieus erfgoed willen doen”
    PREMIUM
    Brugge

    Oud slotkloos­ter Karmelie­tes­sen wordt woonpro­ject met giganti­sche tuin: “Hét voorbeeld van wat we met ons religieus erfgoed willen doen”

    Er komen woningen, appartementen en een loft in het voormalige Karmelietessenklooster in de Schuttersstraat in Brugge. Blikvanger wordt evenwel de grote tuin rond het gebouw. De site uit de zestiende eeuw is al een hele poos verlaten door de zusters van het slotklooster. Momenteel verblijven er Oekraïense vluchtelingen. “Er is nu al veel interesse van jonge gezinnen”, zegt Frederik Van Vooren van projectontwikkelaar Istoir.