De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Dief vergist zich eerst van winkel, smakt daarna met z'n fiets tegen het asfalt en krijgt nu nog eens 15 maanden cel: “Hij wordt achtervolgd door karma”

BruggeHij dacht dat kledingwinkel Deleye een Delhaize-supermarkt was en belandde na z’n vlucht nog eens in het ziekenhuis door een domme val. Het zat Abdelkader T. (32) eerder dit jaar niet mee, toen hij in Brugge wilde toeslaan. De man kreeg nu op de koop toe nog eens 15 maanden cel. “Hij wordt achtervolgd door karma”, stelde zijn advocaat eerder al.

  1. IN BEELD. WECANDANCE neemt vlotte start met 16.000 feestvierders die genieten van muziek, mode en lekker eten
    PREMIUM
    Zeebrugge

    IN BEELD. WECANDANCE neemt vlotte start met 16.000 feestvier­ders die genieten van muziek, mode en lekker eten

    “De sfeer is echt heel chill”, de bezoekers van WECANDANCE zijn het erover eens. Ze komen naar het strand van Zeebrugge om te genieten van de meer dan 150 artiesten, maar ook van de belevenis. Naast muziek pakt het Electronic Beach Festival dan ook uit met onder meer lekker eten, een padel court, kleurrijke decors én een thema, waar de bezoekers zich volledig in uitleven om hun outfit te kiezen. Het festivalterrein lag er zaterdag ook nog eens opvallend proper bij. “We leveren extra inspanningen op vlak van duurzaamheid”