Volledig scherm
© Benny Proot

Deze slimme camera in Brugge flitst aan 1.300 euro per uur, zelfs burgemeester liet zich vangen

De ANPR-camera aan het begin van de Zuidzandstraat in Brugge heeft het voorbije jaar ... 437.000 euro boetes bij elkaar geflitst. Wetende dat de slimme camera enkel op bepaalde dagen werkt, zorgt dat voor een gemiddelde van maar liefst 1.300 euro per uur. “We onderzoeken de mogelijkheid om in een elektronisch signalisatiebord te voorzien ter hoogte van het Concertgebouw”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter. 

108 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Je moet weten wat je wil de stadsbelastingen ofwel de boetes om de stadskas te spijzen. Wat gedacht van buiten de stad, parkeerschijf niet geplaatst altijd prijs.
 • William Ogiers

  1 jaar geleden
  Tegen dat ze ingezien hebben dat het toch beter kan,hebben we met zen allen de kas al goed gespeist ja!En gelukkig heeft een politieker zich ook verbrand,zoniet was het nog zeker niet ter sprake gekomen.
 • renée schietekat

  1 jaar geleden
  Ik heb mezelf ook al laten vangen in Gent, maak het allemaal nog wat complexer. De kracht zit hem in de eenvoud heren politici. Op de duur moeten we nog ogen op ons gat hebben en zeer langzaam rijden om zeker te zijn dat we alles goed doen!
 • gilbert Gijdé

  1 jaar geleden
  zijn goed bezig-verdoken belastingen en het parkeergeld omhoog en we zijn gestart;en maar lachen in de camera
 • ERWIN MINNEBO

  1 jaar geleden
  zet die slimme camera eens in Brussel voor die Groene kiek, en in Wallonië voor Magnette, dan zullen ze misschien al de rest met rust laten. Weeral een camera bij in Vlaanderen en wanneer gaat de privacywet eens toeslaan ???
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel