Bakker Patrick Goormachtigh en Wim Vansteelant, chef van Guillaume, presenteren drie varianten van de belegde broodjes.
Volledig scherm
Bakker Patrick Goormachtigh en Wim Vansteelant, chef van Guillaume, presenteren drie varianten van de belegde broodjes. © Benny Proot

Deze ‘Brugse kasseitjes’ blijven niet op de maag liggen: “De kwaliteit van restaurant Guillaume vind je terug in dit belegde broodje”

BruggeEen vierkant desembroodje, gevuld met kalkoen, tomaat of lamsvlees: dat is de nieuwste creatie van chef Wim Vansteelant van het bekende restaurant Guillaume en de Brugse bakker Patrick Goormachtigh. Ze noemen het een ‘Brugs kasseitje’.  “Als kind was ik al gefascineerd door belegde broodjes”, glimlacht Wim.

  1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
    Play

    "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

  2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
    Play

    Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw