Bij NAME IT kan je terecht voor kinderkleding in duurzame materialen.
Volledig scherm
Bij NAME IT kan je terecht voor kinderkleding in duurzame materialen. © Benny Proot

Deens kinderkledingmerk kiest voor Brugse Steenstraat: “Hele mooie nieuwkomer in een van onze belangrijkste straten”

BruggeHet Deense kinderkledingmerk NAME IT heeft zopas een derde filiaal in ons land geopend, en wel in de Steenstraat in Brugge. NAME IT is aan een opmars bezig en zet, naast mooie merken, vooral ook in op meer duurzame materialen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Rotweer zadelt organisatie Rondefeest in Brugge op met kater: “80 tot 90 procent van gemaakte kosten zal betaald moeten worden”
  PREMIUM

  Rotweer zadelt organisa­tie Rondefeest in Brugge op met kater: “80 tot 90 procent van gemaakte kosten zal betaald moeten worden”

  Het had een perfecte opwarmer moeten worden voor de start van De Ronde op de Markt van Brugge. Het Comité voor Initiatief was al enkele maanden bezig met de intensieve voorbereidingen voor de muzikale avond die letter en figuurlijk in het water valt. We zochten voorzitter Filip De Craemer op voor een eerste reactie op de annulatie. “Dit heeft ook voor onze vereniging zware financiële gevolgen.”
  Brugge
 3. REPORTAGE. Wielertoeristen uit alle windstreken rijden hun Ronde: “We doen het voor de aanmoedigingen langs het parcours. En voor jullie heerlijke bier na afloop”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Wielertoe­ris­ten uit alle windstre­ken rijden hun Ronde: “We doen het voor de aanmoedi­gin­gen langs het parcours. En voor jullie heerlijke bier na afloop”

  Voor geen geld ter wereld wilden ze deze klassieker missen, de ongeveer 10.000 buitenlanders -op een totaal van 15.000- aan de start van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen. Wind en regen trotseerden ze om aan de start in Brugge te verschijnen van het 242 kilometer lange traject. Paulo uit Italië, Matthias uit Duitsland, Matthew uit Wales, Patrice uit Frankrijk en Jauke uit Nederland. Wat maakt deze koers voor hen zo speciaal? En welke prof tippen ze voor de zege?
  Brugge