VTM
Volledig scherm
© VTM

‘De vuilste parking van het land’ vindt geen onderhoudsfirma meer

BruggeDe vuilste parking van het land? Die ligt wellicht langs de Loodswezenstraat in Zeebrugge. Het is er zó erg dat er geen onderhoudsfirma meer gevonden wordt voor het sanitair. Vooral Oost-Europese truckers veroorzaken er overlast. 

 1. Tot 2 jaar cel voor bende die cocaïne uit Zuid-Amerika wilde binnen smokkelen via Zeebrugse haven
  Zeebrugge/Gent/Antwerpen

  Tot 2 jaar cel voor bende die cocaïne uit Zuid-Amerika wilde binnen smokkelen via Zeebrugse haven

  Vier mannen hebben in de Brugse rechtbank celstraffen tot twee jaar gekregen voor drugsverkoop. Volgens het parket was het dossier tegen hen vermoedelijk maar “het topje van de ijsberg”. Hoewel bij Gentenaar R.S. (68) toegangspassen voor de haven in Zeebrugge werden aangetroffen, konden vermoedens van internationale cocaïnesmokkel tegen de man en zijn kompanen namelijk nooit hard gemaakt worden.
 2. Hof Ter Mude, dé bekendste feestzaal aan de kust, sluit na 65 jaar de deuren: “Corona heeft alles in stroomversnelling gebracht”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Hof Ter Mude, dé bekendste feestzaal aan de kust, sluit na 65 jaar de deuren: “Corona heeft alles in stroomver­snel­ling gebracht”

  Knokke-Heist verliest een absoluut monument. Na 65 jaar en drie generaties sluit Hof Ter Mude, bekend voor z’n restaurant én feestzaal, eind dit jaar definitief de deuren. Enkele jaren vroeger dan verwacht door corona, maar volgens uitbater Francis Van Den Broucke (53) een weloverwogen beslissing. Samen met echtgenote Marie-France (51) en dochter Annebelle (26) bouwt hij een nieuwe toekomst enkele kilometers verderop. Het gebouw van Hof Ter Mude krijgt een volledig andere invulling.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek