Willem Dudal van Pure Senses, dat voortaan 24/7 is geopend.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Dudal van Pure Senses, dat voortaan 24/7 is geopend. © Benny Proot

De klok rond kan je fitnessen bij Pure Senses in Brugge: “Voor wie zich ‘s nachts niet veilig voelt, zijn er alarmknoppen”

BruggeAls eerste ‘premium’-fitness in Brugge introduceert Pure Senses de mogelijkheid om 24 uur op 24 te komen sporten, zeven dagen op zeven. “Veel werkende dertigers en veertigers kiezen voor de vroege uren, jongeren blijven dan weer ‘s avonds langer hangen. Ze zien er dan ook allemaal de voordelen van”, zegt zaakvoerder Willem Dudal.

  1. Brug over de E40 is er voortaan enkel nog voor voetgangers, fietsers en dieren: “Zal geen grote mobiliteitsingrepen vergen”

    Brug over de E40 is er voortaan enkel nog voor voetgan­gers, fietsers en dieren: “Zal geen grote mobili­teits­in­gre­pen vergen”

    Een zogenaamd ecoveloduct over de E40 zorgt in de toekomst voor een veilige verbinding van Jabbeke naar Brugge en omgekeerd. De brug in de Doornstraat werd tot nu ook door automobilisten en tractoren gebruikt, maar dat zal niet meer kunnen. Enkel voetgangers, fietsers en dieren mogen er nog over. De brug verbindt de domeinen Beisbroek en Tillegem met Vloethemveld.
    Brugge