Erwin en Benedicte met Noa Lang.
Volledig scherm
PREMIUM
Erwin en Benedicte met Noa Lang. © RV

Clubspelers vieren er steevast hun titel, André Hazes Jr. feest er: op zoek naar het geheim van dit danscafé in het dorp Varsenare

Varsenare/BruggeAnderlecht vierde zijn laatste titels steevast in discotheek Carré in Willebroek. De spelers van Genk gingen in 2019 feesten in Versuz in Hasselt. Maar de kampioenen van Club Brugge gaan nu al enkele jaren uit de bol in... danscafé ’t Oud Gemeentehuis in Varsenare. Met - hoe kan het ook anders? - ‘boerenleute’. “Van ons mogen ze hier de boel overnemen”, glimlachen uitbaters Erwin en Benedicte.

 1. Centrumparking Biekorf binnenkort enkel nog voor abonnees, hotelgasten en personeel: “Wachtende chauffeurs zorgen voor mobiliteitsproblemen in Naaldenstraat”
  PREMIUM
  Brugge

  Centrumpar­king Biekorf binnenkort enkel nog voor abonnees, hotelgas­ten en personeel: “Wachtende chauffeurs zorgen voor mobili­teits­pro­ble­men in Naalden­straat”

  Het stadsbestuur van Brugge gaat praten met parkeerbeheerder Interparking om de centrumparking Biekorf nu snel om te vormen tot een ondergrondse parking voor buurtbewoners, hotelgasten en personeelsleden. De voorbije weken zorgden wachtenden voor opstoppingen in de Naaldenstraat en Sint-Jakobsstraat. “Bezoekers in Brugge die ondergronds willen parkeren, hebben voldoende alternatieven", vindt burgemeester Dirk De fauw.
 2. Tweede klacht tegen Brugse schooldirecteur over ongepaste berichten naar leerling met mentale beperking: “De verbazing blijft”
  PREMIUM
  Brugge

  Tweede klacht tegen Brugse schooldi­rec­teur over ongepaste berichten naar leerling met mentale beperking: “De verbazing blijft”

  Het gerecht onderzoekt een nieuwe klacht tegen de directeur van BuSo Ravelijn in Brugge, die in de cel zit op verdenking van grensoverschrijdend gedrag bij een leerling. Ook deze keer zou er sprake zijn geweest van het ongepast benaderen en sturen van ongepaste berichten naar een leerling met een mentale beperking. “De ouders hebben ons op de hoogte gesteld. We wachten nu het verdere onderzoek af”, bevestigt Pierre Gantois, voorzitter van het schoolbestuur, de tweede klacht.