Ronny Lateste werd teruggevonden in zijn wagen op de bodem van de Damse Vaart.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronny Lateste werd teruggevonden in zijn wagen op de bodem van de Damse Vaart. © Jan Van Maele/Mathias Mariën

Christophe krijgt na 31 jaar eindelijk duidelijkheid over lot van vader Ronny (38): “Ik was overtuigd dat papa in het buitenland zat”

Brugge“Ik zie papa nog voor me. Die herinnering is zeker nog niet weg. Maar het gevoel nu is wel dubbel.” De twee kinderen van Bruggeling Ronny Lateste (38) hebben 31 jaar moeten wachten op nieuws over hun verdwenen vader, tot dinsdag plots dat verlossende telefoontje kwam. “Moeten we nu blij zijn of verdrietig? We weten het niet goed”, getuigt zoon Christophe, die 6 jaar was toen zijn vader verdween. 

 1. Wielrenners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Knokke/Blankenberge/Koksijde/Diksmuide

  Wielren­ners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor komend weekend en zin in een leuk uitstapje met je gezin, familie of vrienden? Wij maken het je makkelijk en lijsten opnieuw vijf weekendtips op voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge tot een Plattelandsdag in Diksmuide. Of misschien hang je liever de speurneus uit?
 2. Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp
  Oostkamp

  Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp

  Zou het zwaaiende handje dinsdagavond dan tóch gemeend zijn? Feit is dat Lionel Messi en de andere sterren van PSG tevreden waren over hun verblijf in viersterrenhotel Van der Valk in Oostkamp. Dat bleek uit een gesprek tussen burgemeester Jan De Keyser en afgevaardigden van de Franse topclub. “Alles is zéér vlot verlopen, dat merkten ze bij de voetbalclub ook op. Ze lieten weten in de toekomst zeker terug te willen keren”, zegt De Keyser.