Miguel Van Damme overleed maandagnacht.
Volledig scherm
Miguel Van Damme overleed maandagnacht. © BELGA

Cercle Brugge in diepe rouw na overlijden van Miguel Van Damme (28): “Hij was een toonvoorbeeld van vechtlust en positiviteit”

Brugge/ZerkegemHet overlijden van hun doelman Miguel Van Damme komt bij Cercle Brugge keihard aan. “Het is onze Migi, hè. Migi is Cercle, en Cercle is Migi”, klinkt het.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Triest nieuws: opnieuw kankercellen gevonden bij Cercle-doelman Miguel Van Damme (28)
  Belgisch voetbal

  Triest nieuws: opnieuw kankercel­len gevonden bij Cer­cle-doel­man Miguel Van Damme (28)

  Doelman Miguel Van Damme (28) van Cercle Brugge liet een maand geleden nog hoopvol op zijn Instagramaccount noteren dat zijn behandelende artsen geen kankercellen meer hadden aangetroffen in zijn bloed en in zijn ruggenmerg, maar dat blijkt recent wel weer het geval te zijn geweest. De onfortuinlijke Van Damme ondergaat opnieuw chemotherapie. Vijf jaar duurt zijn strijd tegen leukemie inmiddels.