Greta Vanhecke is in de bloemen gezet
Volledig scherm
Greta Vanhecke is in de bloemen gezet © RV

Centrum voor Basiseducatie Ligo zet vrijwilliger Greta Vanhecke in de bloemetjes

BruggeLigo, Centrum voor Basiseducatie, kan al jaren rekenen op tal van vrijwilligers. Greta Vanhecke (64) doet dat al twintig jaar en werd daar zopas voor gevierd.

 1. Angelo (35) is weer thuis na harttransplantatie: “Precies alsof ik de coronaregels weer moet volgen. Alleen is dat deze keer met plezier”
  Assebroek

  Angelo (35) is weer thuis na harttrans­plan­ta­tie: “Precies alsof ik de coronare­gels weer moet volgen. Alleen is dat deze keer met plezier”

  Angelo Van Loo (35) is ruim twee weken na zijn harttransplantatie weer thuis in Assebroek (Brugge). De broer van ex-profvoetballer Anthony (33) is nog moe, maar met zijn nieuwe hart gaat alles uitstekend. “Volgens de dokters kan het eigenlijk niet beter gaan. Ik moet nog voorzichtig zijn, maar het is heel prettig om terug thuis te zijn”, zegt hij.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.