Het team van Carrefour Express.
Volledig scherm
Het team van Carrefour Express. © Jan Van Maele

Carrefour Express in Zuidzandstraat steekt in het nieuw

BruggeDe vernieuwde Carrefour Express in de Zuidzandstraat in Brugge is geopend.

 1. Pas geopende traiteurs- en broodjeszaak Fons is meteen Brugges meest geliefde ‘Ik koop lokaal’-zaak: “De coronacrisis heeft voor een boost gezorgd”
  Brugge

  Pas geopende trai­teurs en broodjes­zaak Fons is meteen Brugges meest geliefde ‘Ik koop lo­kaal’-zaak: “De coronacri­sis heeft voor een boost gezorgd”

  Ze zijn amper acht maanden bezig, maar dat heeft David De Baets (42) en Kim Van Acker (36) er niet van weerhouden om het tot meest geliefde ‘Ik koop lokaal’-zaak van Brugge te schoppen. De traiteurs- en broodjeszaak langs de Blankenbergse Steenweg draait op volle toeren. “Lokaal kopen is belangrijker dan ooit geworden, dat merken we hier heel fel.”
 2. Noord-Limburgse Q1 Trackracing verzamelt zeges en podia in Francorchamps. “Hier hebben we een ganse winter naar toe gewerkt”
  Autosport

  Noord-Limburgse Q1 Trackra­cing verzamelt zeges en podia in Francor­champs. “Hier hebben we een ganse winter naar toe gewerkt”

  Q1 Trackracing stond afgelopen weekend voor één van de grootste uitdagingen in zijn nog jonge bestaan. Het Belgische team zette in Spa-Francorchamps bij de tweede afspraak van de GT Cup Open Europe namelijk vier exemplaren in van de Porsche 911 GT3 Cup. Het werd een weekend waarin de troepen van Edgard Terium overladen zouden worden met eremetaal.