carnaval Brugge
Volledig scherm
carnaval Brugge © Benny Proot

Carnavalstoet in centrum van Brugge gaat niet door: “Onmogelijk met huidige maatregelen”

BruggeNa Knokke-Heist, Blankenberge en Torhout, sneuvelt ook de carnavalstoet in het centrum van Brugge. Die was voorzien op 12 maart. Dat meldt de organisatie. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Van 146 tot bijna 5.000 euro de Ronde van Vlaanderen te volgen: vips geven massaal geld uit om renner soms maar één keer te zien passeren
  PREMIUM

  Van 146 tot bijna 5.000 euro de Ronde van Vlaanderen te volgen: vips geven massaal geld uit om renner soms maar één keer te zien passeren

  Met 12.000 zijn ze zondag: de very important persons. Zij bevolken de ellenlange witte tenten langs de hotspots van het parcours van de Ronde van Vlaanderen. Een dag lang Vlaamse kermis voor een niet zo zacht prijsje. 300 à 400 euro neertellen voor “een verfijnde lunch met open bar” is geen uitzondering. Nog interesse in een last minute ticket? In 2024 zijn er nog kaartjes vrij. En zelfs daarvoor zal u snel moeten zijn. Een overzicht.
  Brugge
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.