Onder meer De Witte Pelikaan is één van de adresjes in de nieuwe publicatie
Volledig scherm
Onder meer De Witte Pelikaan is één van de adresjes in de nieuwe publicatie © RV

Cadeautjes scoren tijdens eindejaar? Brugge bundelt de leukste adresjes in nieuwe publicatie

BruggeNa drie edities van het shoppingmagazine pakt Brugge dit jaar uit met een ‘Cadeauspecial: eindejaarshoppen, dat doe je in Brugge!’. Er staan exact 83 cadeautips van evenveel handelszaken in deze sfeervolle special.

  1. STRAFPLEITERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopbende RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”
    PREMIUM
    Oostkamp/Zedelgem

    STRAFPLEI­TERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopben­de RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”

    Ze was nog maar stagiaire toen ze naar het politiekantoor geroepen werd om Jacky Labaere bij te staan. De leider van hiphopbende RAW13 had samen met drie kompanen een dodelijke raid gepleegd op een café. Twaalf jaar later is Mieke Byttebier (36) nog steeds zijn advocate. “Hij is een ruwe bolster met een zachte binnenkant”, zegt ze, al was hun eerste ontmoeting niet bepaald zacht te noemen. Wij spraken de Oostkampse over haar klik met een moordenaar, en de combinatie van het strafpleiten met het moederschap.