Bruno Foodcorner opende zopas een filiaal in het station van Brugge
Volledig scherm
Bruno Foodcorner opende zopas een filiaal in het station van Brugge © RV

Bruno Foodcorner opent filiaal in station van Brugge: “Onze trots? De verse Italiaanse pizza’s, gebakken in een authentieke oven”

BruggeIn het station van Brugge is maandag Bruno Foodcorner geopend. De Bruno Foodcorners zijn al jaren een begrip in Limburg. Op 21 plaatsen in die provincie kunnen mensen er 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 terecht om te tanken en voor de carwash, maar ook voor verse broodjes en pizza’s en meer dan 1.000 andere producten.

 1. Verken Brugge met gloednieuw stadsspel Urban Hunt: “De koffiezet-award gaat naar het team dat het langst heeft getalmd tussen twee opdrachten”
  PREMIUM
  Brugge

  Verken Brugge met gloednieuw stadsspel Urban Hunt: “De koffiezet-a­ward gaat naar het team dat het langst heeft getalmd tussen twee opdrachten”

  Een creatieve speurtocht door Brugge. Zo noemen Klaas Lannoy en Roel Vaneyghen hun stadsspel Urban Hunt. Eerder ontwikkelden de Ieperlingen het spel al voor hun thuisstad en voor Gent. Nu is er dus een Brugse versie. “Natuurlijk passeer je langs de belangrijkste hotspots in Brugge, maar het is geen historisch spel”, zeggen ze.
 2. Op huizenjacht in... Sint-Michiels: “Vlak bij Brugge-centrum, maar in de bossen vind je rust”
  PREMIUM
  Brugge

  Op huizen­jacht in... Sint-Mi­chiels: “Vlak bij Brug­ge-cen­trum, maar in de bossen vind je rust”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week in West-Vlaanderen: Sint-Michiels bij Brugge. Detlef Verhelst van ERA Vandille leidt ons rond. “Ik woon zelf in deze buurt en ken maar al te goed de troeven.”
 3. Onverbeterlijke fietsendief moet nog even wachten met te gaan werken in een fietsenwinkel: rechter geeft hem 30 maanden cel
  Brugge/Knokke/Blankenberge

  Onverbeter­lij­ke fietsen­dief moet nog even wachten met te gaan werken in een fietsenwin­kel: rechter geeft hem 30 maanden cel

  Zes mannen en een vrouw zijn in de Brugse rechtbank veroordeeld voor een hele reeks fietsdiefstallen in Knokke, Brugge en Blankenberge. Spilfiguur Eric V. (29) verraste op z'n proces toen hij verklaarde dat hij na z’n vrijlating wil gaan werken in een fietsenwinkel. Hij zal z'n goede intenties echter nog even moeten uitstellen, want de rechter legde hem 30 maanden cel op.