Bij OCMW-vereniging Mintus zoeken ze dringend nieuwe huishoudhulpen.
Volledig scherm
Bij OCMW-vereniging Mintus zoeken ze dringend nieuwe huishoudhulpen. © RV

Brugse welzijnsvereniging zoekt dringend 20 huishoudhulpen en wil die beter verlonen: “Lange wachtlijst van klanten die hulp in huis zoeken”

BruggeWelzijnsvereniging Mintus van het OCMW in Brugge is dringend op zoek naar 20 bijkomende huishoudhulpen. Daarom lanceren ze een oproep en zullen ze anciënniteit bij aanwerving al vergoeden.

  1. Imposant schip MSC Virtuosa vaart voortaan op Zeebrugge en laat er zelfs wintercruises starten: “Voor Belgen is dit de ideale manier om deze vorm van reizen te leren kennen”
    PREMIUM
    Zeebrugge

    Imposant schip MSC Virtuosa vaart voortaan op Zeebrugge en laat er zelfs wintercrui­ses starten: “Voor Belgen is dit de ideale manier om deze vorm van reizen te leren kennen”

    Het imposante cruiseschip Virtuosa van de Italiaanse rederij MSC ligt maandag voor het eerst aangemeerd in de haven van Zeebrugge. De ‘maiden call’ betekent de voorbode van een hele reeks wintercruises van zeven nachten die in Zeebrugge halt houden. Met 10 restaurants, 21 bars, 5 zwembaden, een lengte van 3 voetbalvelden groot en een promenade van 112 meter lang is het één van de paradepaardjes van MSC.