Wout Louagie aan het werk tijdens de tweede editie van de Brugse Veldloop
Volledig scherm
Wout Louagie aan het werk tijdens de tweede editie van de Brugse Veldloop © Paul De Schuyter / RV

Brugse veldloop geannuleerd en CrossCup Roeselare verplaatst naar maart 2021

Als gevolg van de aanhoudende coronacrisis zullen er in 2020 geen veldlopen meer worden georganiseerd in West-Vlaanderen. De Jongerencross in Waregem werd al een tijd geleden afgelast en nu werd ook de derde editie van de Brugse veldloop geannuleerd. De CrossCupmanche in Roeselare werd dan weer verplaatst naar 21 maart. Op die manier wordt de veldloop in Ieper in januari 2021 de eerste West-Vlaamse cross van het winterseizoen.

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Manzo’s: van acht tot dertien tapas in één box
  PREMIUM
  Jabbeke

  LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Manzo’s: van acht tot dertien tapas in één box

  Het langste aperitief van Jabbeke en omstreken vind je sinds midden augustus bij Manzo’s in de Constant Permekelaan. Het tapasrestaurant van Claudio en Iris moest omwille van corona iets later openen dan gepland, maar gaat er in deze tweede periode van horecasluiting helemaal voor met drie goedgevulde boxen. Tot dertien hapjes en meer dan drie uur gezellig genieten van comfortfood: ideaal voor een donkere winteravond met het hele gezin.
 2. Heuglijk nieuws voor fel geplaagde hotelsector in Brugge: Heritage pronkt met vijf sterren... en daar zit corona onrechtstreeks voor iets tussen
  PREMIUM
  Brugge

  Heuglijk nieuws voor fel geplaagde hotelsec­tor in Brugge: Heritage pronkt met vijf sterren... en daar zit corona onrecht­streeks voor iets tussen

  Na al het negatieve nieuws, dan toch een positieve noot om het jaar af te sluiten voor de Brugse hotelsector. Heritage, in het centrum van de historische stad, heeft zopas een vijfde ster binnengehaald. Het is nog maar het tweede vijfsterrenhotel in Brugge. “Dit is de kroon op het werk”, glundert hotelbaas Johan Creytens (54). “Dankzij de coronacrisis kon ik onze medewerkers overtuigen om ervoor te gaan.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok