Luka op het podium van Stamina
Volledig scherm
Luka op het podium van Stamina © RV

Brugse school Stamina is ‘Te Gekke School 2021-2022' en krijgt er concert van Luka bovenop

BruggeLuka, de ex-zangeres van Hooverphonic, kwam vrijdag zingen op het podium van de middelbare school Stamina in Brugge. Dat is immers de ‘Te Gekke School’ van 2021-2022.

 1. Kust is populairste bestemming van de Belg met jaarlijks 18 (!) miljoen daguitstappen
  Brugge/Kust

  Kust is populair­ste bestemming van de Belg met jaarlijks 18 (!) miljoen daguitstap­pen

  Belgen zijn vooral fan van de kust als ze op daguitstap trekken. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van West-Vlaams provinciebedrijf Westtoer, in samenwerking met onder meer Toerisme Vlaanderen. In Limburg houdt de Belg vooral van fietsen, in Antwerpen zijn attracties populairder. In totaal hebben de Belgen afgelopen jaar 81 miljoen daguitstappen gemaakt, waarvan 18 (!) miljoen naar de kust.
 2. Brugs koppel hoopt na verwoestende brand terug te keren naar oude woning: “Alle steun is naar onze kinderen gegaan”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugs koppel hoopt na verwoesten­de brand terug te keren naar oude woning: “Alle steun is naar onze kinderen gegaan”

  Eén maand nadat Michael Claeys (36) en Lindsey Van de Walle (31) een groot deel van hun bezittingen verloren bij een zware woningbrand in Brugge, heeft het koppel samen met hun vier kinderen een nieuw, tijdelijk onderkomen gevonden. Terugkeren naar hun oude woning is niet meteen aan de orde: de herstellingswerken kunnen tot een jaar duren. In de tussentijd trekt het gezin zich op aan de vele steunbetuigingen. “Alles is naar onze kinderen gegaan", zegt Michael.