Jonas Bostoen bij z'n beschadigde Volvo, een van de vele doelwitten van de vandaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas Bostoen bij z'n beschadigde Volvo, een van de vele doelwitten van de vandaal. © Mathias Mariën

Brugse politie zoekt koortsachtig naar vandaal die tientallen wagens bekrast: “Wat bezielt zo iemand?”

BruggeWie heeft tientallen wagens bekrast in Assebroek en Sint-Kruis? Op die vraag hoopt de Brugse politie zo snel mogelijk een antwoord te vinden. De voorbije dagen bewerkte een vandaal het ene na het andere voertuig met een scherp voorwerp: nu al 34, en er volgen nóg aangiftes. Voor de slachtoffers zit er niks anders op dan te hopen dat de dader vlug wordt gevat. “Anders draaien we zelf op voor de kosten." 

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Hugo Siquet kijkt vandaag met Cercle Brugge “zijn” Standard in de ogen: “Negentig minuten geen vrienden”

  Hugo Siquet kijkt vandaag met Cercle Brugge “zijn” Standard in de ogen: “Negentig minuten geen vrienden”

  Na Union en AA Gent speelt Cercle Brugge deze namiddag een derde opeenvolgende thuiswedstrijd tegen een ploeg uit de top-zes, waar het zelf net onder geklasseerd staat. De komst van Standard is vooral voor de jongste aanwinst Hugo Siquet speciaal, aangezien de van Freiburg gehuurde rechter wingback in Sclessin en de nabijgelegen Académie Louis Dreyfus “opgroeide” als voetballer. En er nog veel vrienden heeft. Maar dat telt nu even niet.