De politie kon klimaatactivist Wouter Mouton tijdig tegenhouden
Volledig scherm
De politie kon klimaatactivist Wouter Mouton tijdig tegenhouden © Benny Proot

Brugse klimaatactivist probeert tevergeefs Heilig Bloedprocessie te verstoren: “Preventief opgepakt”

BruggeDe politie van Brugge heeft donderdagmiddag voorkomen dat klimaatactivist Wouter Mouton (44) de Heilig Bloedprocessie verstoorde. Samen met een kompaan plande hij een actie, maar de politie pakte hem preventief op. “Hij bleef tot na de processie bestuurlijk aangehouden”, bevestigt de politie. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. RESTOTIP. WASBAR in Brugge: “Tegenvallende start, maar de Curry Kentucky kon gelukkig wél bekoren”
  PREMIUM
  Brugge

  RESTOTIP. WASBAR in Brugge: “Tegenval­len­de start, maar de Curry Kentucky kon gelukkig wél bekoren”

  De bekende zangers Emma Bale (22) introduceerde haar eigen favoriete recepten in de vers geopende vestiging van WASBAR in een iconisch pand op de Markt van Brugge. Gerechten als vegan açaï bowls, cinnamon rolls, crispy bacon pancakes, burrata dip... dragen een duidelijke Emma Bale-signatuur, al staan uiteraard ook de klassieke bagels op de kaart. Je zou bijna vergeten dat je ook in Brugge écht je was kan doen in de zaak.