De jongeren van de Jeugdraad pleiten voor gratis gezonde maaltijden op school, om de lege boterhamdozen te vermijden.
Volledig scherm
De jongeren van de Jeugdraad pleiten voor gratis gezonde maaltijden op school, om de lege boterhamdozen te vermijden. © RV

Brugse Jeugdraad houdt opvallend pleidooi tegen toenemende armoede: “Geef gratis gezonde schoolmaaltijden aan alle jongeren”

BruggeDe stedelijke Jeugdraad in Brugge wil armoede uit de schoolkantine. Aan het Sint-Andreasinstituut hielden ze een pleidooi voor schoolmaaltijden voor iedereen.

 1. Tot 2 jaar cel voor bende die cocaïne uit Zuid-Amerika wilde binnen smokkelen via Zeebrugse haven
  Zeebrugge/Gent/Antwerpen

  Tot 2 jaar cel voor bende die cocaïne uit Zuid-Amerika wilde binnen smokkelen via Zeebrugse haven

  Vier mannen hebben in de Brugse rechtbank celstraffen tot twee jaar gekregen voor drugsverkoop. Volgens het parket was het dossier tegen hen vermoedelijk maar “het topje van de ijsberg”. Hoewel bij Gentenaar R.S. (68) toegangspassen voor de haven in Zeebrugge werden aangetroffen, konden vermoedens van internationale cocaïnesmokkel tegen de man en zijn kompanen namelijk nooit hard gemaakt worden.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"