Hans Blanckaert (links) en Marc Wyseur aan de Kingsclub: "Als de overheid mijn premies niet betaalt, moeten wij ons ook niet aan de regels houden."
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Blanckaert (links) en Marc Wyseur aan de Kingsclub: "Als de overheid mijn premies niet betaalt, moeten wij ons ook niet aan de regels houden." © Benny Proot

Brugse horecaman niet van plan om te luisteren naar regering: “Ik doe mijn deuren op 2 april open en hoop dat er velen volgen”

BruggeBruggeling Hans Blanckaert (50), horecaman van de Kingsclub, is niet van plan om te wachten tot 1 mei om de deuren van het restaurant te openen. “Ik heb deze week in een filmpje mijn collega’s opgeroepen om te starten op 2 april en ik blijf bij dat standpunt”, zegt hij vastberaden.

 1. Gwenny experimenteerde in eerste lockdown met vis en groenten, vandaag liggen haar burgers in 100 Okay-winkels: “Drie uur minder op de baan, dat gaf me plots vleugels”
  PREMIUM
  Koksijde

  Gwenny experimen­teer­de in eerste lockdown met vis en groenten, vandaag liggen haar burgers in 100 Okay-win­kels: “Drie uur minder op de baan, dat gaf me plots vleugels”

  Van een vliegende start gesproken. Gwendolien Delcour (35) uit Koksijde benutte de vrijgekomen uren tijdens de eerste lockdown in de keuken en bereidde een gezonde visburger. Eén telefoontje naar Colruyt volstond om er haar product voor te stellen. Het resultaat? Sinds vandaag liggen Gwenny’s zalmburgers in 100 Okay-winkels. “Met dank aan het testpanel, mijn kindjes en partner”, vertelt de onderneemster.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten