Burgemeester Dirk De fauw sloeg de handen in elkaar tijdens zijn vraag
Volledig scherm
Burgemeester Dirk De fauw sloeg de handen in elkaar tijdens zijn vraag © rv

Brugse burgemeester richt zich in smeekbede tot Groen: “Overtuig jullie vriendjes van vzw Groen om procedure tegen stadion stop te zetten”

Opvallend beeld dinsdagavond op de Brugse gemeenteraad: burgemeester Dirk De fauw sloeg de handen op elkaar en smeekte oppositiepartij Groen ‘om hun vriendjes van vzw Groen’ te overtuigen hun bezwaarschrift tegen het nieuwe voetbalstadion in te trekken. 

22 reacties

 • Sjonny Martero

  2 jaar geleden
  De burgemeester voelt het aankomen. Er is iets op til. De supporters worden boos. En terecht. 13 jaar en verschillende dossiers? Daar komen problemen van op straat dus. Justitie gaat in de fout door hun traagheid. Dus wordt het in de straat uitgevochten. En meer en meer zal dit voorkomen.
 • hans vanden bussche

  2 jaar geleden
  Persoonlijk zou ik een nieuw stadion inkleden in heel wat groen: gemengde hagen, bomen , waterpartijen en bloemenweides, en een rietveld voor zuivering en hergebruik van het afvalwater: goed voor economie en ecologie, en iedereen tevreden! Aan de burgemeester om de tegenpartij te overtuigen, succes!
 • Peter Jacobus

  2 jaar geleden
  Wat is de bedoeling, een stadion of is het voor de een of andere investeerders om veel € te verdienen.
 • Frederik Lootens

  2 jaar geleden
  Steeds meer en meer groen betonneren.Alles vol bouwen,Brugge stop met jullie laatste groene ruimtes vol te bouwen.Teveel is teveel.
 • ronny meuris

  2 jaar geleden
  Verwacht iedereen nu echt dat groen gaat meewerken na de scheldpartijen en bedreigingen van de laatste maanden en jaren. Politiek Is een vies spelletje en daar Is deze impasse nog maar eens het beste bewijs van. Veel succes gewenst, zou ik zeggen, al zou ik toch vooral bepaalde partijen hiervoor bedanken.