Een beeld van het begin van het filmpje. Na ruzie op straat gaat de BMW-bestuurder er in paniek vandoor. “In een reflex heb ik me aan die wagen vastgeklampt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van het begin van het filmpje. Na ruzie op straat gaat de BMW-bestuurder er in paniek vandoor. “In een reflex heb ik me aan die wagen vastgeklampt.” © RV

Brugse ‘autosurfer’ reageert op beelden van zware verkeersruzie: “Of ik het opnieuw zo zou doen? Eigenlijk wel, ja”

BruggeWat bezielt iemand om een kilometer lang aan de klink van een auto te hangen? Die vraag zal vandaag in menig café gesteld zijn, nadat beelden van een opmerkelijke verkeersruzie in Brugge viraal gingen. Wij vroegen het zelf aan de man die het antwoord heeft. “Waarom? Als ik kwaad ben, kan zoiets al eens gebeuren.”

  1. MOST WANTED. Suleyman Betelguiriev (29) vermoordde Mikey (19) op de Brugse Markt: “Hij heeft het in Tsjetsjenië naar z'n zin”
    PREMIUM

    MOST WANTED. Suleyman Betelgui­rie­v (29) vermoordde Mikey (19) op de Brugse Markt: “Hij heeft het in Tsjetsje­nië naar z'n zin”

    Camerabeelden in het Brugse stadscentrum tonen hoe Suleyman Betelguiriev (29) wegspurt, nadat hij in 2014 Mikey Peeters (19) heeft doodgestoken. De Tsjetsjeen krijgt 30 jaar opsluiting, maar op het proces is geen spoor van hem. Intussen is de dader nog steeds op de loop. Wie is de mens achter de koele moordenaar? Welke rol speelde zijn vader bij z’n vlucht? En vooral: waar houdt hij zich vandaag op? “Hét frustrerende is dat de Belgische speurders perfect weten waar Suleyman Betelguiriev zich bevindt.”
    Brugge