Eric Ameloot is volop aan het werk om zijn restaurant zo snel als mogelijk weer te openen.
Volledig scherm
Eric Ameloot is volop aan het werk om zijn restaurant zo snel als mogelijk weer te openen. © Benny Proot

Brugs toprestaurant heropent eind juni na verwoestende instorting: “Moeten helemaal van nul beginnen”

‘Den Gouden Karpel’ op de Brugse Vismarkt heropent eind juni de deuren. Zaakvoerders Eric Ameloot en Ann Devriendt zijn momenteel druk in de weer om hun verwoeste zaak herop te bouwen. Begin dit jaar stortten twee verdiepingen in tijdens verbouwingswerken. “We moesten helemaal van nul beginnen. Het pand was een ruïne”, vertelt Eric. 

0 reacties

  1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
    Play

    IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

  2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
    Play

    Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”