Het nieuwe stadion komt voor Club Brugge steeds dichterbij.
Volledig scherm
Het nieuwe stadion komt voor Club Brugge steeds dichterbij. © studio-alma.fr

Brugs stadsbestuur reageert tevreden op evolutie stadiondossier: “Maar we zijn niet naïef, er kunnen nog altijd procedures opgestart worden”

BruggeHet Brugs stadsbestuur is tevreden dat Club Brugge een omgevingsvergunning krijgt voor hun nieuw stadion. Al blijven ze tegelijk realistisch. In het dossier van het stadion van Cercle op de Blankenbergse Steenwweg zit voorlopig geen schot in de zaak. “Er blijft één partij, VZW Groen, die niet wil stoppen met procederen”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V). 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Oostkampenaar die Milan (15) doodstak wil voorwaardelijk vrijgelaten worden: "Hij wil zich laten opnemen voor z'n drugsverslaving”
  Oostkamp/Brugge

  Oostkampe­naar die Milan (15) doodstak wil voorwaarde­lijk vrijgela­ten worden: "Hij wil zich laten opnemen voor z'n drugsver­sla­ving”

  De jongeman die Milan Meert (15) vier maanden geleden doodstak met een bajonet aan z'n woning in Nieuwenhove, hoopt nog voor z'n proces voorwaardelijk vrij te komen. “Mijn cliënt wil zich laten behandelen voor z’n drugsverslaving”, zegt Pieterjan Dens, de advocaat van Jordy D. (19). De tiener blijft voorlopig wel twee maanden langer in de cel.