De beklaagde pleegde verschillende fietsdiefstallen in Brugge.
Volledig scherm
De beklaagde pleegde verschillende fietsdiefstallen in Brugge. © Benny Proot

Bruggeling zit weken thuis na ongeval en begint dan maar te stelen: “Als ik een fiets zie losstaan, krijg ik het moeilijk”

BruggeEen 36-jarige Bruggeling hangt een werkstraf boven het hoofd voor 12 fietsdiefstallen. K.C. pleegde de feiten toen hij zes weken thuiszat na een ongeval. “Hij had niets te doen en raakte gefrustreerd", pleitte zijn advocaat.

 1. Volledige kleuterafdeling De Triangel gesloten tot 1 februari na mogelijke corona-uitbraak, ook 80 leerlingen lager onderwijs in quarantaine
  Brugge

  Volledige kleuteraf­de­ling De Triangel gesloten tot 1 februari na mogelijke corona-uit­braak, ook 80 leerlingen lager onderwijs in quarantai­ne

  De volledige kleuterafdeling van De Triangel in Brugge blijft tot minstens 1 februari gesloten na een vermoedelijke corona-uitbraak. Drie van de zeven leerkrachten zitten in quarantaine, waarvan al één iemand positief testte. Ook enkele kleuters voelen zich ziek. “We nemen geen risico”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V). Ook 80 leerlingen van de basisschool zitten in quarantaine na een positieve test van een leerkracht. Zij werden allemaal getest. “Het is nu wachten op de resultaten”, zegt de burgemeester.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo