(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © belga

Bruggeling krijgt boete voor remmanoeuvre aan snelheidscontrole

98 reacties

 • Marcel Desmet

  5 jaar geleden
  In Aalter worden veel mensen beboet voor die reden, de meesten betalen de minnelijke schikking omdat ze anders erger vrezen. Daar profiteren de politiediensten duidelijk van.
 • Mario Adams

  5 jaar geleden
  Dus als je door het zien van een flitspaal op je snelheidsmeter kijkt en vast stelt dat je te hard rijd, mag je niet remmen..???? Wat voor debiele kwibussen zijn me dat...? Bewijst nog maar eens dat het enkel om geld te doen is, en niet om verkeersveiligheid. En is men met die bestuurder niet gaan overleggen..? Want bij Turkse trouwstoeten, die tientallen verkeersovertredingen begaan gebeurt dat wél !
 • Victor OOMS

  5 jaar geleden
  Veel gemakkelijker dan boeven pakken en niet zo gevaarlijk. Heeft de politie niets nuttiger te doen en dat zou uw vriend moeten zijn. Zeer triestig.Heeft waarschijnlijk zijn aantal PV's nog niet gehaald tegen het einde van het jaar.
 • Gino Denil

  5 jaar geleden
  Je mag niet op gelijk welk moment tot inkeer komen en je rijgedrag terug normaliseren. Eerst moet je de omgeving afspeuren om te controleren of er geen flitspalen zijn. Op zichzelf al een gevaarlijke opdracht. Vermijd bovendien om te parkeren in de buurt van flitspalen. Want dat zou wel eens verkeerd begrepen kunnen worden.
 • ivo torfs

  5 jaar geleden
  Dat ziet men dagelijks op de E314 tussen Aarschot en Holsbeek en dan 200 m verder de gas er terug op...
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”

  Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke zijn donderdag vrienden en familie van slachtoffer Mihael Parrent (37) komen getuigen. Ze beschreven de Oostendenaar als een zorgzame man en vader, maar gingen ook z’n problemen niet uit de weg. De kennissen van Alain Deltrude (48) en Julien Butera (33) probeerden vooral het slechte beeld van beide beschuldigden te nuanceren. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.