In de woonzorgcentra zijn de vaccinaties al volop aan de gang.
Volledig scherm
In de woonzorgcentra zijn de vaccinaties al volop aan de gang. © Benny Proot

Brugge zoekt vrijwilligers voor vaccinatiecentrum: “Verpleegsters en geneesheren op rust krijgen in ruil eerste vaccin”

BruggeDe stad Brugge zoekt nog extra personeel om haar vaccinatiecentrum in het Boudewijnpark te bemannen. Vooral gepensioneerde verpleegsters en geneesheren zijn welkom. “Wie zich aanmeldt, wordt twee weken voor de start zelf gevaccineerd", zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).

 1. Voormalige Blankenbergse fraudekoning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”
  PREMIUM
  Blankenberge

  Voormalige Blanken­berg­se fraudeko­ning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”

  Een strafblad van liefst 15 bladzijden sleept Carlo H. (55) al met zich mee, maar woensdagmorgen verscheen de voormalige Blankenbergse horecabaas opnieuw voor de correctionele rechtbank in Brugge. Hij riskeert er 40 maanden cel voor allerhande gesjoemel. “Een laatste keer”, verzekerden zijn advocaten Frank Scheerlinck en Sven De Baere. “Hij is niet meer de man als die achter dat zwaar strafblad.”
 2. Corona doet omzet van Brugse frituur met 70 procent toenemen: “We rijden al met zeven auto’s rond voor thuisleveringen”
  PREMIUM
  Brugge

  Corona doet omzet van Brugse frituur met 70 procent toenemen: “We rijden al met zeven auto’s rond voor thuisleve­rin­gen”

  Veel ondernemers zien af door de coronacrisis, maar dat is niet het geval voor frituur en broodjeszaak Faluche langs de Maalse Steenweg in Brugge. Sinds de eerste lockdown is de omzet van de zaak met 70 procent gestegen. “We rijden met 7 auto’s rond om thuisleveringen te doen", zegt zaakvoerder Hans De Vrieze. En de frietjes? Die blijven knapperig vers bij aankomst.
 1. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug

 2. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord