In het Graaf Visartpark komt Bar Visart sowieso al terug, maar de stad wil ook pop-upbars op andere locaties toelaten.
Volledig scherm
In het Graaf Visartpark komt Bar Visart sowieso al terug, maar de stad wil ook pop-upbars op andere locaties toelaten. © BHT

Brugge zoekt uitbaters voor drie pop-upbars deze zomer

BruggeDe stad Brugge gaat op zoek naar uitbaters voor drie pop-up bars voor deze zomer. Het gaat om tijdelijke terrassen in het Astridpark, de groenzone Hoge Katelijnebrug in Assebroek en de groenzone aan het administratief centrum van Koolkerke. 

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Bijna lag eerste steen voor Howest-complex aan station er. Bijna...: “Je bouwt toch niet in overstromingsgebied?”
  PREMIUM
  Brugge

  Bijna lag eerste steen voor Howest-com­plex aan station er. Bijna...: “Je bouwt toch niet in overstro­mings­ge­bied?”

  De eerstesteenlegging voor de nieuwbouw van hogeschool Howest, aan de achterkant van het Brugse station? Die is ter elfder ure uitgesteld. “Dit is overstromingsgevoelig gebied. Hier bouw je geen nieuw schoolgebouw”, stelt Ivan De Clerck van Bescherm Bomen en Natuur. En dus diende zijn vzw beroep in bij het Vlaams Departement Omgeving. Bij Howest en stad Brugge reageren ze verrast.