Gert en James, hier met Karen Damen, zullen eind deze zomer geen gasten ontvangen in Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert en James, hier met Karen Damen, zullen eind deze zomer geen gasten ontvangen in Brugge. © Benny Proot

Brugge moest 110.000 euro betalen voor ‘Gert Late Night’: “Te duur in deze tijden”

De Evanna van Gert Verhulst zal eind augustus niet aanmeren in Brugge. Nochtans had het productiehuis achter talkshow ‘Gert Late Night’ een voorstel gedaan aan het stadsbestuur, maar dat werd uiteindelijk negatief onthaald. “Te duur in deze tijden”, zegt burgemeester Dirk de fauw (CD&V). 

 1. Voetbal zonder publiek is streep door rekening voor cateringbedrijf Verkindere: “Balen, al begrijp ik de beslissing”
  PREMIUM
  Izegem

  Voetbal zonder publiek is streep door rekening voor cateringbe­drijf Verkindere: “Balen, al begrijp ik de beslissing”

  Niet alleen de profclubs zijn ontgoocheld dat er de komende tijd geen toeschouwers meer welkom zijn op voetbalmatchen, ook voor cateringbedrijf Verkindere is het een bittere pil om te slikken. Hun zestig hamburger- en tapkramen moeten tijdelijk weer op stal en dat is een streep door de rekening, net nu er enkele aantrekkelijke Champions League-thuismatchen van Club Brugge zaten aan te komen.
 2. Acht jaar nadat loodsbrand leven van twee Polen eist, riskeert zaakvoerder transportbedrijf 4,5 jaar cel en monsterboetes. “Alles draaide om geld, geld en geld”
  PREMIUM
  Wingene

  Acht jaar nadat loodsbrand leven van twee Polen eist, riskeert zaakvoer­der transport­be­drijf 4,5 jaar cel en monsterboe­tes. “Alles draaide om geld, geld en geld”

  De zaakvoerder van transportbedrijf Krismar uit Wingene riskeert 4,5 jaar cel voor mensenhandel, onopzettelijke doding en sociale fraude. In een loods van de firma van Kris C. (49) kwamen acht jaar geleden twee Poolse werknemers om het leven bij een nachtelijke brand. Het arbeidsauditoraat vorderde tegen de man en z'n vennootschappen miljoenen aan verbeurdverklaringen en boetes. Volgens de verdediging is die strafvordering echter onontvankelijk en moeten de beklaagden vrijuit gaan.