De Brugse stadskas zal wat meer geld uitgeven.
Volledig scherm
De Brugse stadskas zal wat meer geld uitgeven. © ANP XTRA

Brugge breekt record: 110 miljoen euro aan investeringen

De stad Brugge gaat dit jaar voor maar liefst 110 miljoen euro investeren. Dat staat in de begrotingswijziging van 2019.

0 reacties

 1. Stadsbestuur Brugge plooit niet in discussie over pop-upterrassen: “Ook horeca-uitbaters die geen terras hebben, kunnen zich kandidaat stellen”
  Brugge

  Stadsbe­stuur Brugge plooit niet in discussie over pop-upterras­sen: “Ook horeca-uitbaters die geen terras hebben, kunnen zich kandidaat stellen”

  Het stadsbestuur van Brugge gaat door met het plan om zomerbars toe te laten in drie parken. Nochtans klinkt er protest, onder meer van UNIZO Brugge, dat vraagt om de oproep naar uitbaters weer in te trekken. “Maar dat gaan we niet doen", reageert burgemeester Dirk De fauw. “We denken net dat het mensen met ervaring in de horeca zijn die zich kandidaat zullen stellen.”
 2. “Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoholisch bruiswater Benelux veroveren
  Brugge

  “Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoho­lisch bruiswater Benelux veroveren

  Hét drankje van de toekomst wordt het genoemd. In Amerika is het een ware hype en dus besloot de Brugse bartender Ran Van Ongevalle een eigen ‘hard seltzer' te creëren. Met ‘Young Heart Seltzer’ wil hij eerst de Benelux en later de internationale markt veroveren. “Jonge mensen zijn heel bewust geworden van wat ze drinken. Het is dan ook laag in suikers en calorieën. Al mijn ervaring zit in deze smaken”, zegt Ran. Wij gingen al eens proeven.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen