Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Broers aangehouden na vondst 7 kilo drugs in woning in Sint-Kruis: straatwaarde 150.000 euro

Sint-KruisTwee broers uit Sint-Kruis en het liefje van één van hen zitten in de cel op verdenking van grootschalige drugshandel. Tijdens een huiszoeking in een rijwoning werd maar liefst zeven kilo aan allerhande drugs aangetroffen, alsook 30.000 euro cash. Vrijdag moet het trio voor de raadkamer komen. 

  1. Vanuit de Filipijnen verhuisde Claire (23) naar ons land, nu is de keukenprinses het mooiste meisje van West-Vlaanderen: “Ik droom van een eigen restaurant”
    PREMIUM
    Zeebrugge

    Vanuit de Filipijnen verhuisde Claire (23) naar ons land, nu is de keukenprin­ses het mooiste meisje van West-Vlaanderen: “Ik droom van een eigen restaurant”

    “Ik kreeg honderden felicitaties, waaronder een heel pak uit de Filipijnen.” Claire Lansenebre (23), de nieuwe Miss West-Vlaanderen, is een meisje met een verhaal. In de Filipijnen - haar vroegere thuisland - was ze al eens finaliste van Miss Teen Filipina. Zes jaar geleden verhuisde ze met haar mama en zus naar België. “Een cultuurshock, maar ik ben dankbaar voor alle kansen die ik kreeg", zegt Claire, die wel net haar job bij Knokkes bekendste horecazaak is kwijtgespeeld.