De wagens waren na de klap rijp voor de schroothoop.
Volledig scherm
De wagens waren na de klap rijp voor de schroothoop. © Jan Van Maele

Brandweer moet bestuurder uit wrak bevrijden na slippartij op E40

BruggeOp de E40 in Brugge zijn dinsdagnamiddag twee wagens betrokken geraakt in een zwaar ongeval. Twee bestuurders werden naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen moest uit z'n benarde positie bevrijd worden door de brandweer.

  1. Werken aan kleurrijk Community House in Knokke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Werken aan kleurrijk Community House in Knok­ke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”

    In Knokke-Heist is gestart met de voorbereidende werken van het Community House op het Maes- en Boereboomplein. Een uniek project, zegt het gemeentebestuur. En wie naar de plannen kijkt, weet dat het niet gelogen is. “Een mix van betaalbare toparchitectuur, aantrekkelijk openbaar domein en interessante appartementen met een unieke identiteit zullen dit project uniek maken aan de Belgische kust”, zegt Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij projectontwikkelaar CAAAP. Wij werpen een blik op de toekomstige eyecatcher van Heist.