Er komt een speciale uitgave van het Monopoly-spel op de markt rond Club Brugge.
Volledig scherm
Er komt een speciale uitgave van het Monopoly-spel op de markt rond Club Brugge. © Benny Proot

Brandon Mechele of Jan Ceulemans op het Monopoly-bord? Club Brugge krijgt eigen versie van beroemde spel en jij kan stemmen

BruggeEen exclusieve Monopoly-uitgave rond Club Brugge komt in het najaar op de markt. Aanleiding is de 130ste verjaardag van blauw-zwart. Om de 22 straatnamen vast te leggen, roepen de makers de hulp in van de fans.

  1. IN BEELD. ‘Dogfluencers’ stelen de show op catwalk in Knokke-Heist met trendy kledij en accessoires: “Fantastisch! Zoiets zie je niet elke dag”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    IN BEELD. ‘Dogfluen­cers’ stelen de show op catwalk in Knok­ke-Heist met trendy kledij en accessoi­res: “Fantas­tisch! Zoiets zie je niet elke dag”

    Honden zien paraderen op de catwalk? Daarvoor moet je in Knokke zijn. Regenvestjes, gebreide truien en gepersonaliseerde leibanden: ze showen het allemaal. Het initiatief kwam van Inès Goulaf (21), die vorige maand haar eigen hondenzaak Oh! My Paws opende in de kustgemeente. “Een modeshow voor honden? Neen, dat maakten we nog niet eerder mee, zelfs niet in Knokke", glimlachten ze in het publiek. Wij zaten op de eerste rij bij het spektakel.